Zomerse onderzetters

Vrolijke zomerse onderzetters van acryl / katoen. Er zijn nog vijf setjes beschikbaar. € 2,95 exclusief verzendkosten.

Waterflesjes

In 2004 ging ik samen met een vriendin naar Guatemala. Wat een mooi land, prachtige mensen en bijzonder handwerk. Op een plaatselijke markt kocht ik mooie stoffen voor mijn quilts, maar ontdekte ik ook dat ze hele handige waterflesjesdragers verkochten. En deze heb ik nagemaakt. Niet van handgeweven Guatemalteekse stof, maar gewoon in oud-Hollands haakwerk. Mocht je belangstelling hebben, ik heb er nog vier liggen in diverse kleuren. Ze kosten € 2,95 exclusief verzendkosten.

 

Handwerken voor het goede doel

Een ‘probleem’ wat veel handwerkenden kennen is: wat doe ik met alle gemaakte spullen? Een hele poos geleden ontdekte ik een mooi initiatief, namelijk de website ‘koude voetjes’ http://www.koude-voetjes.nl/

Sindsdien zijn er al heel wat dekentjes, poncho’s en mutsjes die kant uit gegaan en liggen ze niet langer in een doos onder het bed te wachten op een bestemming.

Dus mocht je ook dozen vol gehaakte, gebreide of gequilte spullen hebben neem eens een kijkje op bovenstaande website. Misschien kun je iemand blij maken met jouw spullen.